Demonstrator

Word ook lid van mijn team: Team Kimsalabim

Ik ben op zoek naar nieuwe demonstrators voor Stampin’ Up en voor mijn team KimSalabim. Heb je ooit overwogen om net als ik demonstrator te worden bij Stampin’ Up?!

Demonstrators Stampin’ Up! verkoopt haar producten enkel via demonstrators. En deze demonstrators kunnen enkel via een bestaande demonstrator bij de organisator komen. PERFECT! Hierdoor zorg je ervoor dat de enorme kennis die binnen deze organisatie zit ook  behouden blijft en doorgegeven word. Misschien is dit wel het moment; Je krijgt nu de kans om bij een van de grootste organisaties binnen de craft-industrie te horen en om te doen wat je nu echt leuk vind, dit te delen met anderen en niet te vergeten GRATIS producten te verzamelen.

kitAls Stampin’Up! demonstratrice ontvang je exclusieve kortingen en voordelen:

  • 20% korting per product;
  • Je ontvangt het gratis per kwartaal het Stampin’Up! “demonstrator magazine”
  • toegang tot een online netwerk van “papercrafters” over de gehele wereld.
  • En een open uitnodiging om naar geweldige Stampin’Up! evenementen te gaan.
  • De kans om extra Stampin’Up! producten en inkomen te ontvangen.

Het starterspakket kan je helemaal naar eigen smaak en idee vaststellen en mag € 195,00 bedragen. Maar het bedrag wat jij betaald is € 129,00 inclusief verzendkosten. Je ontvangt tegelijk ook een “Business kit” hiermee kan je gelijk beginnen. Deze kit bevat bestelformulieren, catalogi, uitnodigingskaartjes en nog veel meer (zie onderstaande foto). Alle pakketten van Stampin’Up! worden door UPS afgeleverd en dat gebeurt binnen enkele dagen nadat  je deze hebt samengesteld.

Wat kan je verwachten:
– Geen risico – Geen extra fees – Een gezellige en professionele groep van enthousiaste demonstrators die graag alle kneepjes van het vak met je delen. Ik zou het geweldige vinden om mijn liefde voor het scrapbooing, kaarten maken en craften met jou te delen en om je te laten zien dat je er ook nog een inkomen en gratis producten aan over kan houden. Een van de voordelen van demonstrator zijn bij Stamin’ Up en in mijn team, is dat jij bepaalt hoe jij jou zaakje organiseert. Jij bepaalt hoe jij partys geeft of hoe je workshops eruit zien. Daarbij krijg je toegang tot ontzettend veel extra informatie over de producten en over de succesvolle formule.!

Voor de hobby of voor serieuze carrière?
Jij kan ervoor kiezen om demonstrator te worden zodat je profiteert van de kortingen en van de inspiratie die je krijgt, maar je kunt er ook voor kiezen om serieus aan de slag te gaan als demonstrator en om alle doelen te bereiken die Stampin Up te bieden heeft.

Hobby Demonstratrice
Je vind het leuk om workshops te geven en verdient op deze manier ook nog extra geld. Je werkt de ene maand veel en andere maanden weinig of niet.

Discount Demonstratrice
Het kopen van stempels en andere producten voor persoonlijk gebruik met een korting en af en toe verkoop aan vrienden en/of familie.

Carrière Demonstratrice
Dit zijn degene die Stampin ‘Up! kiezen als een levensvatbaar bedrijf met loopbaan op lange termijn. Je voert het beheer uit en wil hoger op de carrièreladder komen. Verder bezoek je regelmatig Stampin ‘Up! evenementen en je hebt hele goede contacten met andere demonstratrices die in haar team zitten.

Pinkies Team
Pink Ladies/Lads Ik ben sinds begin februari een “Pink Ladie”. Dit team bestaat uit een onwijs leuke en actieve groep demo’s, met een eigen facebook-groep waarin veel kennis en know-how gedeeld word. Als je je via mij aanmeld als demonstrator, dan mag ik ook jou van harte welkom heten in mijn team KimSalabim. Maar ook kan je gebruiken van alle know how van het Pink Ladie / Lads (ja er zijn ook heren)- Team.

Waarom is het nu pas echt interessant om demonstrator te worden? Verschillende redenen: Uiteraard krijg je toegang tot alle ins & outs van Stampin Up!, als demo hoor jij altijd alles als eerst en mag je als eerste de nieuwe producten uit de nog te verschijnen catalogus bestellen en proberen.

 

In het Kort:
Wat zijn de voordelen van demonstrator zijn bij Stampin’ Up! ?

Allereerst natuurlijk de Korting op alle Stampin’ Up! producten (20%)

Je stelt zelf je de starterskit  samen. Je zoekt een packet uit van €175 maar je betaalt slechts €129

Maar…. Ook heel leuk zijn de Sneak Peeks. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en nieuwe producten en acties. En bovendien krijg je als eerste de kans om de nieuwste producten te kopen en te proberen!

Je wordt Betaald om te doen wat je het liefst doet. Geef party’s/workshops , koop met korting voor jezelf of verkoop aan je vrienden. Jouw planning, Jouw manier.

 

Meer info over demonstratrice zijn? Lees dan verder…

6a00e54f9444b98833016765f744e3970b-800wi

Starterskit

Stel je starter kit naar eigen keuze samen uit de actuele catalogi. Kies voor €175 producten uit en betaal slechts €129. Je ontvangt daarnaast van het hoofdkantoor van Stampin’ Up! ook nog voor €60 materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren..en..en..en)  om nog beter van start te gaan.

Betalen kan met creditcard of via de bank, hou deze gegevens tijdens je inschrijving bij de hand.

 ACTIE: 

Van 22 tot 29 augustus €20 extra in je startpakket!! 

Bestel NU je Starterskit

 

Nog steeds enthousiast? Ik verwelkom je graag in mijn Team.

Hieronder nog wat belangrijke info, die je zeker moet weten voordat je begint!

 

De vele voordelen van het demonstratrice zijn:

1. Het startpakket met een waarde van €235 (incl. €60 Stampin’ Up! promotie materiaal) kost jou maar €129

Geen idee waar of hoe te beginnen? Ik help je graag!

2. 30% korting, dat is 10% extra, op je eerste order van minimaal €200 geplaatst in je eerste 45 dagen. Misschien maak je hiermee je wensenlijst compleet..

3. In het eerste half jaar heb je de mogelijkheid om GRATIS stempelsets, een productbonus van €50 en een €175 geldbonus te verdienen.

4. 20% van je omzet (ex btw) is direct voor jou. Als je maandomzet meer dan €300 bedraagt, krijg je een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, hoe meer extra procenten

5. Er is maar 1 regel om demonstratrice te blijven. (Ver)koop minimaal voor €300 per kwartaal. Met uitzonderingsregel als je net instapt.

6. Om het even in welke maand je instapt, heb je tot max. zes maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben (altijd een deel van EN een heel kwartaal).
Als je tussen 1 april en 30 juni instapt, heb je tot eind september de tijd om je kwartaalomzet te draaien. Stap je in tussen 1 juli en 30 september dan heb je tijd tot eind december.

7. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.

8. Verdien Cash bonussen, extra kortingen, gratis shopkrediet bij de nieuwe catalogus lancering, een reis en onderscheidingen als je succes boekt met het erkenningsprogramma van Stampin’ Up!

9. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops/party’s je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas!

10.  Je krijgt toegang tot een Engelse Stampin’ Up! website voor demonstraties. Hier bestel je en vindt je alle info die je nodig hebt.
Bovendien krijg je van mij een document met alle belangrijke info in het Nederlands en je kunt me altijd (telefonisch of per mail) bereiken wanneer je vragen hebt.
Verder krijg je toegang tot diverse (besloten) Facebook Groepen waardoor je contact hebt met ontzettend veel (internationale) demonstrators, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en waar je tevens voor veel inspiratie, raad en advies terecht kunt.

 

Natuurlijk mag je me altijd bellen voor meer informatie. Maarrrr wil je geen tijd meer verliezen en je nu aanmelden als demonstrator? Klik hier!!

Geef een reactie

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com