Memory Keeping met Project life van Stampin’ Up!

Header_ProjectLife_May2314_ENG

Het is al weer even geleden dat je voor het laatst iets van mij hebt gehoord, maar ik heb absoluut niet stilgezeten!

 

Hieronder weer een nieuwe bijdrage voor het Design Team van Memory Keeping with Stampin’ Up Project Life! Dit keer is het thema ” Love”.
In de nieuwe Stampin’ Up brochure staan weer veel leuke kits waarmee je natuurlijk kaarten maakt, maar ook mini albums voor je instagram foto’s of een kalender is zo gemaakt! ik heb voor deze bijdrage gebruikt gemaakt van de “so you project kit” en de “love story Project Life” set.

Zoals je kunt zien is deze set niet alleen maar te gebruiken voor trouw- of liefdes foto’s maar ook heel goed voor andere bijzondere momenten, zoals ik hier gedaan heb met foto’s van mijn bijzondere trip naar Amerika die ik met mijn zus en dochter gemaakt heb.

 

 

Op zoek naar meer inspiratie? Check ook de Blogs van de andere leden van het design team:

Julie Kettlewell, UK 

Delys Cram, New Zealand

Tina Gillespie, Australia

Constanze Wirtz, Germany

 

Wil je wat vaker werk van mij zien of wil je weten wat mij bezighoud? “like” dan mijn facebookpagina of volg mij op Pinterest!

 

4 comments

Geef een reactie