Weekly Deals 14 januari 2015

weeklydeals_demo_4.2.2014-4.9.2014_SP_UK

Goedemorgen!

Gisteren toch goed bezig geweest! Eindelijk weer eens mijn Scrap kamer opgeruimd! En wat doe je tijdens het opruimen? je kijkt naar wat weg kan en wat moet blijven…. En er gaat veel weg! Aan het einde van deze post meer hierover.

maar eerst wil ik jullie nog even laten weten dat de weekly deals weer vernieuwd zijn; en ze zijn deze week weer fijn!

Weekly deals 14 - 20 januari 2015

Weekly deals 14 – 20 januari 2015

Dus gewoon keuze uit 3 ontzettend populaire ponsen met ruim 25% korting!  Neem snel een kijkje in mijn webshop.

CM3597B

En als je er toch bent, kijk ook eens in de nieuwe voorjaarscatalogus; de nieuwe producten zijn weer fantastisch!

Hou ook in gedachten dat we op dit moment in de Sale A Bration zitten! dat houdt in dat wanneer je voor €60,00 besteld je een GRATIS exclusief product mag uitzoeken (die alleen tijdens de SAB beschikbaar is! )

20150106_SAB_en-EU

Buy One Get One

Om het tot slot helemaal compleet te maken…. Zoals ik al zei, heb ik opgeruimd en gaat er het een en ander weg, zo ook een flink aantal Stampin’ Up! producten die niet meer in de catalogus staan of die ik niet meer of nauwelijks gebruik. Koop je een van deze (gebruikte) producten? dan mag je voor hetzelfde bedrag iets GRATIS uitzoeken uit mijn webshop! Wil je meer hierover weten? stuur me dan even een mailtje!

Dus….. bestel via mijn webshop of geef je bestelling door via email: kimsalabim.scrapbooking@gmail.com en voor je het weet kan jij ook met deze fantastische producten aan de slag!

Ik wens je een fijne dag en Make Pretty Stuff!

Liefs Kim

Geef een reactie