2015

Happy New Year!

Volgens mij mag het officieel niet meer, maar bij deze toch maar: Happy New Year: Ik wens je ontzettend veel liefde, geluk, gezondheid en natuurlijk Creativiteit voor 2015!

De feestdagen zijn rustig verlopen. Dit keer hebben wij ze doorgebracht in Oostenrijk. Ik zou willen zeggen in de sneeuw, maar dit ging pas op voor de tweede week; vanaf tweede kerstdag heeft het inderdaad 2 dagen gesneeuwd. Weer eens iets anders dan de volgepakte dagen met familiebezoekjes en verplichtingen. Aan de ene kant jammer dat we bepaalde momenten moesten missen aan de andere kant heerlijk om even met mijn gezinnetje samen te zijn.

2015

Time flies

Time flies

Het nieuw jaar begint bij ons altijd met de verjaardag van Isa. 7 jaar alweer! Officieel geen kleuter meer, maar een dametje in wording die kan lezen en schrijven en nog meer haar eigen mening aan het ontwikkelen is. Een pittige periode met toch ook een flink aantal mooie en dierbare momenten.

VoorcadeautjeIMG_1416

Een traditie die al in de jeugd van mijn moeder is begonnen, is het “voorcadeautje”: Om de stress van de verjaardag iets te verminderen kregen wij (en nog steeds) een avond voor onze verjaardag een (voor)cadeautje van mijn moeder.

Een fantastische traditie die ik, sinds Isa is geboren, trouw voortzet.

 

 

 

Pinterest

Hiep hiep hoeraaaa

Hiep hiep hoeraaaa

Op pinterest heb ik mijn inspiratie gevonden voor de versiering van de kamer en de traktatie. De balonnen in de woonkamer waren waanzinnig! De blik op haar gezicht was onbetaalbaar!

Voorbereidingen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan weken van tevoren al druk zijn met wat de traktatie gaat worden, hoe we het kinderfeestje gaan vieren, welke hapjes ik ga serveren en wat de nieuwe feestjurk van Isa zal worden (want ook nieuwe kleren zijn een traditie die ik graag voortzet) . Lijstjes, lijstjes, lijstjes……

 

 

Traktatie: pushup Cake

Traktatie: pushup Cake

Tot een dag van tevoren de paniek uitbreekt en ik tot de conclusie kom dat ik misschien wel teveel wil. Dit jaar was het zelfs zo erg dat ik twee uur voor het feestje totaal in paniek mijn zus heb gebeld; ik wist niet meer wat ik wilde, hoe ik het wilde en wat ik allemaal nog moest doen. Haha herkenbaar???

Mijn lieve zus kwam tot de redding en uiteindelijk viel het allemaal mee. Er was eten genoeg, cadeautjes in overvloed en oh, wat was mijn meisje jarig!

 

Geef een reactie