MKPSU Blog Hop – Gratitude

Header_ProjectLife_May2314_ENG

 

Wat leuk, wat leuk, wat leuk!

Had ik al gezegd dat ik in het Design Team van de Memory Keeping with Stampin’ Up Project Life zit?  (een hele mond vol dat wel)

Een leuke Facebook groep waar je terecht kan voor ontzettend veel inspiratie over Project Life met Stampin Up! Dit is dan ook mijn eerste blog hop van het Design Team.

Gratitude

Het thema van deze Blog Hop is Gratitude. En ik weet niet hoe het met jullie is, maar doorgaans gaat mijn leven in een sneltreinvaart voorbij. Misschien is dat wel de reden dat ik zo graag foto’s maak. Momenten die ik zo graag nog even wil vasthouden en die ik zo lang mogelijk wil blijven herinneren.

En na dat fotomoment ga ik weer verder en wanneer ik dan ‘s avonds mijn lieve dochter naar bed breng en wanneer ik haar een verhaaltje aan het voorlezen ben, bedenk ik me dikwijls, daar was weer een dag.
Als ik dan de rust (en inspiratie) kan vinden om lekker aan de slag te gaan met mijn scrapbooking, ga ik ook daar helemaal in op. Totdat het moment komt dat ik de foto’s erbij pak. dan laat ik die waardevolle (maar soms ook verdrietige) momenten aan mij voorbij gaan en bedenk ik me dat ik het zo getroffen heb; ik heb een lieve familie waar ik goed contact mee heb, ik heb een gezonde dochter die met veel plezier naar school gaat en ik heb een aantal dierbare vrienden waar ik altijd terecht kan.
Met andere woorden; ik ben een gezegend mens.

Hieronder de PL Pagina’s van deze maand: een klein kijkje in mijn leven en maak kennis met de mensen die mij zo dierbaar zijn!

 

 

Heb je nog vragen? Laat het mij weten! Ik vind het ook leuk wanneer je hieronder een berichtje achterlaat!

 

Op zoek naar meer inspiratie? Check ook de Blogs van de andere leden van het design team:

Claire Daly, Australia 

Julie Kettlewell, UK 

Delys Cram, New Zealand

Tina Gillespie, Australia

Constanze Wirtz, Germany

Janet Morrow Wakeland, USA

Kimberly VanDiepen

2 comments

Geef een reactie