Designer Contest 2014

Schermafbeelding 2014-10-12 om 21.22.08

 

Als je dit leest, ben ik onderweg naar Brussel om aanwezig te zijn bij het Stampin’ Up Convention. Demonstrators uit heel Europa ( en daarbuiten) komen daar bij elkaar in de gekte van Stampin’ Up.

Heel benieuwd wat ik kan verwachten. Helaas moest ik vorig jaar op het laatste moment mijn vlucht naar Londen afzeggen en dus werd ik via internet en Facebook op de hoogte gehouden van de nieuwtjes, de nieuwe producten, de swaps en nog veel meer.

Convention is bij uitstek de plek om ontzettend veel inspiratie op te doen; zowel van mede demonstrators waar je mee kunt “swappen” (Engels woord voor ruilen; iedereen die daar tijd voor en zin in heeft,  maakt iets (in veelvoud) en ruilt dat met een andere demonstrator.) Maar ook staan er grote displays met verzameling van voorbeelden van bijvoorbeeld het Artisan Design Team, maar ook van demonstrators die een kaart, scrapbooklay out of 3D project  hebben ingestuurd.
En daar maakt Stampin’ Up dan ook maar direct een “wedstrijdje” van, waarbij de eerste, tweede en derde plaats van het desbetreffende land niet alleen een eervolle vermelding krijgen, maar ook nog een geldbedrag waarvoor je weer mag gaan shoppen uit de catalogus!

Designer Contest 2013
Vorig jaar had ik een project ingestuurd; een minialbum in een doos. En hoe leuk was het toen ik vanuit Engeland een berichtje kreeg dat mijn project Runner up was!

Schermafbeelding 2014-10-12 om 22.00.56

Erg leuk natuurlijk.

 

Designer Contest 2014
Ook dit jaar heb ik me even druk gemaakt en heb ik niet 1 maar 2 projecten ingestuurd! Eentje hebben jullie al eens voorbij zien komen; het Kerst Mini album die ik had gemaakt voor de Pinkies Blog Hop

collage
En een inzending die jullie nog niet gezien hadden:

Collage

 

Ik ben er best trots op, mede omdat het toch nog steeds een hele uitdaging is om van alleen maar Stampin’ Up! spullen een mini album te maken! Maar eerlijk is eerlijk, na elke nieuwe catalogus wordt het een stuk makkelijker. Heel benieuwd wat er nog meer in het vat zit!

Hou mijn blog in de gaten voor meer informatie over dit mini album!

Creatieve groet,

Kim

Geef een reactie