Pinkies Blog Hop

 

Blog-hop-logo

Thank you for joining us on another Pinkies Blog Hop! We’re showcasing lots of gorgeous projects using products from the new Stampin’ Up!® Autumn/Winter Seasonal Catalogue. Simply use the buttons at the end of each post to keep hopping!

If you came from the blog from Nicole, welcome!

Welkom bij de Pinkies Blog Hop.
Ik ben onafhankelijk demonstrator bij Stampin’ Up!® en lid van het Pinkies Team, onder leiding van Michelle Last. Een groot aantal leden van het Pinkies Team heeft meegewerkt aan deze blog hop.

Tijdens deze tour langs alle blogs van de leden van het Pinkies team, kom je de meest schitterende en uiteenlopende projecten tegen van mijn college demonstrators, die gebruik hebben gemaakt van de producten van de Herfst/Winter catalogus van Stampin’ Up!®.
Het enige dat je hoeft te doen is dit bericht door te lezen en onderaan de pagina op de button “next” te drukken. Zo “hop” je van de een naar de andere blog.

We zijn heel benieuwd wat je van onze projecten vindt, dus laat gerust een berichtje achter!

Mini album
Ik ben dol op het maken van (mini)albums. Daarom heb ik ervoor gekozen om er voor deze bloghop ook een te maken.
En zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan het geven van een miniboekje, waarin je zelf foto’s doet van jezelf of je gezin/familie, of waarin de krijger zelf foto’s kan plakken? Ik heb een album gemaakt en daarvoor heb ik de paper bags uit de catalogus gebruikt.

I just love to scrapbook and make mini-albums! That is why I am determined to scrapbook and make mini albums with just Stampin’ Up! products. Well, as most of you scrapbookers at Stampin’ Up know, that is easier said then done.  But with every new catalogue, it becomes more easier. For this Blog Hop I made an mini album, using the paper bags, dsp and the project life cards.

 

Binnenkort is dit album ook als kit te koop! Op de hoogte gehouden worden hiervan? Laat dan een reactie hieronder achter!
Do you like this album? Please leave a comment below and I will keep you informed when the tutorial arrive!

Klik op de knop hieronder en ga naar de volgende Blog! Ik wens je veel kijkplezier!
Please click on the Next button and I wish you so much more fun on the Blog of Lizy!

Blog-hop-next

Blog-hop-previous

Hieronder de producten die ik heb gebruikt:


Hieronder de stempelsets die ik heb gebruikt:


Hieronder de tools die ik heb gebruikt:


23 comments

  • Kim says:

   Thank you Tracy, I am determined to make projects with just SU products. Not always easy, but they make it easier for me with every new catalogue,Kim

 1. Caro says:

  Super gaaf mini album Kim!
  Erg leuk met die tags.
  En wat een werk zeg!!
  Je laat hier wel goed zien dat je met Stampin’ Up! spullen ook SUper kunt scrappen.
  Het is jaaaaren geleden dat ik dat heb gedaan, maar als ik dit dan zie zou ik willen dat ik veel meer tijd had.
  Echt gaaf!

Geef een reactie